Rólunk

Üdvözöljük a Katika Virágüzletnél

ha a minőség fontos Önnek

Széleskörű szolgáltatásainkkal és csapatunkkal segítünk kielégíteni bármilyen jellegű virág-igényét. Vágott virágok árusításától kezdve, koszorúk készítésén át, egészen teljes esküvő dekorációk kivitelezését is lebonyolítjuk!

Amit ajánlunk

szolgáltatásaink

A virágnak mindenki örül, még az is, aki az ellenkezőjét állítja. Egy csodás virágcsokor láttán az ember szíve megdobban, érzékszervei életre kelnek. Virágcsokrot adhatunk számtalan alkalomra, ebből szeretnénk felsorolni párat, a teljesség igénye nélkül. Válasszuk az ünnepelt vagy megajándékozott kedvenc virágát a csokorba!

Búcsúzni nehéz és fájdalmas. Mi segítünk Önnek abban, hogy a nehéz órákban gyászára koncentrálhasson és méltón vehessen búcsút a szeretett személytől.

Az esküvői dekorációknak csak a képzelet szab határt. Mondja el nekünk elképzelését, azt hogy milyen stílusban szeretné, ha elkészítenénk, és mi megvalósítjuk álmait. Dunaharasztin és környékén vállaljuk komplett esküvői dekoráció tervezését, kivitelezését, helyszínre szállítását, valamint bontását. Mesélje el nekünk hogy mi a kedvenc színe vagy virága, és mi megtervezzük Ön helyett a teljes esküvői dekorációt az asztali díszektől a menyasszonyi autó feldíszítéséig.